Afspraak – Orthodontisten Zutphen – Zutphen

Orthodontisten Zutphen

Welkom in onze orthodontistenpraktijk. Het team van Orthodontisten Zutphen in Zutphen is een enthousiast team van zorgprofessionals dat graag voor u klaar staat.

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk, zoals openingstijden en bereikbaarheid. Ook hoe u een afspraak kunt maken. Tevens vindt u informatie over orthodontische behandelingen en mondgezondheid.

Afspraak

gezicht 2Wij werken op afspraak.

Na binnenkomst in onze praktijk is het mogelijk u aan te melden via de computer in de ontvangsthal of bij de receptioniste. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Nadat de behandeling heeft plaatsgevonden, kunt u bij de receptioniste een afspraak maken voor de volgende behandeling.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur van behandeltijden en behandeldagen. De praktijk is alle werkdagen geopend. Helaas is een afspraak buiten de schooltijden niet altijd mogelijk, daar het merendeel van onze patiënten schoolgaand is en onze werktijden deels onder de schooluren vallen.

Bij pijnklachten, kapotte beugels of kapotte spalk belt u het liefst tussen 9:00 uur en 10:00 uur, zodat de klacht eventueel dezelfde dag nog kan worden verholpen.