De praktijk – Orthodontisten Zutphen – Zutphen

Orthodontisten Zutphen

Welkom in onze orthodontistenpraktijk. Het team van Orthodontisten Zutphen in Zutphen is een enthousiast team van zorgprofessionals dat graag voor u klaar staat.

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk, zoals openingstijden en bereikbaarheid. Ook hoe u een afspraak kunt maken. Tevens vindt u informatie over orthodontische behandelingen en mondgezondheid.

De praktijk

vaste beugel 2Onze specialisatie in de orthodontie is geschikt voor kinderen en volwassenen.

De praktijk is sinds 1978 in het centrum van Zutphen gevestigd. Oorspronkelijk aan de Zaadmarkt, daarna aan de Groenmarkt en sinds sinds augustus 2019 aan het Hogestraatje 3.

De huidige maatschap wordt gevormd door mw. C.J.M. Brugman, mw. J.C. Faure en dhr. F.D.H. Pelser. De praktijk is alle werkdagen geopend, waardoor wij korte wachttijden kunnen hanteren.

Ons doel is om u en uw kind op vakkundige wijze in een goede en open sfeer te behandelen. Wij hebben gekozen voor een individuele benadering waarbij de orthodontist zowel in de uitvoering als in de communicatie de spil is.

Na de volledige 6-jarige tandheelkunde opleiding volgen orthodontisten in Nederland een 4-jarige voltijdse specialisatie in de orthodontie. Na de specialisatie zijn wij ingeschreven in het Specialistenregister. Het is vanzelfsprekend dat vakkundigheid en kwaliteit de basis vormen van onze behandelingen. Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten is alleen mogelijk als er elke 5 jaar een visitatie van de praktijk plaatsvindt. De eisen die aan de visitatie worden gesteld zijn een hoge kwaliteit van praktijkvoering, patiënttevredenheid, bereikbaarheid van de praktijk, samenwerking met tandartsen en kaakchirurgen en het voldoende volgen van bij- en nascholing.

Onze uitgangspunten zijn:

  • een klantvriendelijke en open communicatie
  • wetenschappelijk onderbouwde behandelingen
  • een gematigde tariefstelling