Wachtkamer – Orthodontisten Zutphen – Zutphen

Orthodontisten Zutphen

Welkom in onze orthodontistenpraktijk. Het team van Orthodontisten Zutphen in Zutphen is een enthousiast team van zorgprofessionals dat graag voor u klaar staat.

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk, zoals openingstijden en bereikbaarheid. Ook hoe u een afspraak kunt maken. Tevens vindt u informatie over orthodontische behandelingen en mondgezondheid.

Wachtkamer

Poetshoek

In de centrale hal is een poetshoek omdat je vaak op school geen tijd hebt gehad om je tanden te poetsen.
Neem je tandenborstel mee en poets voordat je bij de orthodontist komt de tanden en de beugel. Een goede reiniging van je gebit is heel belangrijk. Tijdens elke controle kijken wij naar het poetsresultaat en kunnen indien het nodig is tips geven om jou te helpen een goede mondgezondheid te houden.
poetsen 1

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is een vereiste voor een gezond gebit. Daarmee voorkom je gaatjes en verkleuringen van je gebit en blijft je tandvlees gezond. Wij helpen je met het leren, door uitleggen en voordoen, op welke wijze jouw gebit het beste kan worden schoonhouden.

De orthodontische behandeling, die als doel heeft een fraai en goed functionerend gebit te krijgen, moet natuurlijk gepaard gaan met een goede poetsgewoonte.